KWF

Samen komen we steeds dichter bij nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen
Dichter bij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Stichting Dierenlot

In verband met onze feestelijke opening 22 juni 2018 hebben we onze relaties gevraagd om een donatie in plaats van een cadeau.
We hebben bewust voor Stichting Dierenlot (https://www.dier.nu) gekozen, aangezien wij zeker het dierenwelzijn ook onder de aandacht willen brengen.

Tegen alle verwachtingen in is er een genereus bedrag gedoneerd.
Samen met onze eigen donatie is er uiteindelijk een fantastisch bedrag overhandigd ter waarde van € 8.500,00.

Sponsoring

Sponsoring is belangrijk voor het voortbestaan van een vereniging echter is het belangrijk als onderneming hierin de juiste keuzes te maken.

Wij hebben er dan ook  voor gekozen om het G-Team junioren (minder validen) onder 15 jaar  van voetbalvereniging MOC’17 uit Bergen op Zoom te voorzien van prachtige sporttassen. Waarom deze keuze, omdat wij simpelweg vinden dat iedereen een sportief podium verdient.

Ook JO12-4 van de Arnhemse Boys hebben we een sportieve impuls gegeven met mooie trainingspakken.

Opgeven is geen optie

Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend, alleen of in een team, geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen elk jaar helden  tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez.

Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander.

Stichting Kinderdroomwens

Stichting Kinderdroomwens is een stichting die zich inzet voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar die een ernstig trauma hebben. Daarnaast is Stichting Kinderdroomwens actief in het ondersteunen van getraumatiseerde jongeren in de leeftijd van 18 tot 25 jaar die vastgelopen zijn in de maatschappij.

Ice4Life

Ice4Life heeft zich als doel gesteld om zichtbaar te maken dat er meer is dan reguliere zorg. Hierbij willen zij bereiken dat je als mens gezien wordt in de gezondheidszorg en dat het systeem te dienste komt te staan van de patiënt en niet anders om dat je je als patiënt moet voegen in het systeem.

Cultureel Erfgoed

Het behoud van het Nederlandse culturele erfgoed ziet het Cultuurfonds als een van zijn kerntaken voor het werkterrein Monumentenzorg. Herstelprojecten van bijzondere objecten, interieurs en roerende en onroerende monumenten ondersteunt het Cultuurfonds.

In dit geval betreft het de unieke en historische Catalina vliegboot.

Twee jaarlijkse airshow in Oostwold.

Met ruim 20.000 betalende bezoekers is de Oostwold Airshow uitgegroeid tot het grootste evenement in de Nederlandse burgerluchtvaart. Naast heel veel historische vliegtuigen kan je ook antieke trekkers, voertuigen en een compleet militair kamp uit de Tweede Wereldoorlog bewonderen.

Haïti

In 2010 is Haiti getroffen door een zware aardbeving van 7,0 op de schaal van richter.

Met 230.000 doden en 310.000 gewonden is de bevolking zwaar getroffen. Ook zijn er 1,5 miljoen Haïtianen, een zesde van de totale bevolking,  dakloos geworden.

Cladding Point is blij om “een steentje bij te hebben kunnen dragen” aan het bouwen van nieuwe woningen voor deze slachtoffers.

Cheetah project Afrika

Afrika is de natuurlijke omgeving van de met uitsterven bedreigde cheetah’s.
Om dit stukje natuurbehoud te kunnen steunen heeft Cladding Point deelgenomen aan het Cheetah project.

Stichting Denbi

Stichting Denbi zet zich in  tegen armoede, voor het welzijn van de inwoners van Denbi, een klein dorpje aan de rand van Debre Zeit, zo’n 50 kilometer ten zuiden van Addis Abeba.

Tukkers for Life

WielrennenTukkers for Life Wielrennen voor Artsen zonder Grenzen.

Bouw kraamkliniek Hidi, ethiopie

Hidi is een klein plaatsje zo’n 50 kilometer ten zuiden van de Ethiopische hoofdstad Addis Abeba. In dit gebied,  werd in de afgelopen jaren een regionale polikliniek gerealiseerd. Het doel van Kliniek Hidi is medische voorlichting geven, kennis overdragen en spoedeisende- en verloskundige hulp verlenen.

Kleurboeken

Kleurboeken voor zieke kinderen in ziekenhuizen