Distributiecentra

Distributiecentra

Nederland is een distributieland. Met name door de grote havens van Rotterdam en Antwerpen zijn wij een land dat bij uitstek geschikt is voor op- en overslag naar de overige landen in Europa. Bij  distributiecentra wordt veelal gekozen voor een horizontale montage van de sandwichpanelen. Een grote overspanning van 5-6 of zelfs 7 meter is hierbij onmisbaar, omdat men vaak van kolom naar kolom wil monteren. Omdat Nederland een dichtbevolkt land is en gronden schaars zijn zien we vaak een vraag om een brandwerend sandwichpaneel. Zodra er een brandwerendheid van 30 minuten gevraagd wordt is het belangrijk dat het paneel niet alleen deze brandwerendheid bezig, maar ook of dit paneel de grote overspanning aan kan.

Cladding Point is UNIEK met de BusinessLine BETA-PR FX 100mm in PIR met een horizontale brandwerende overspanning van maar liefst 7.5 meter met een EI van 30 (!). Hierdoor kan het paneel de gevraagde grote horizontale overspanningen van kolom naar kolom invullen, daar andere merken dit niet kunnen in deze dikte.

Een dunner paneel, getest, zonder extra schroeven en/ of kitten!

 

Heeft u interesse in een brandpresentatie?
Klik hier en meld u vandaag nog aan voor de gratis training