Performance is an
Attitude.

Over Cladding Point

Wij zijn Cladding Point, al 15 jaar een toonaangevende totaalleverancier van geïsoleerde sandwichpanelen. Wij bieden u de juiste oplossingen voor gevels, scheidingswanden, plafonds en daken. Dit door Eenvoud en Zekerheid.
Een gevestigde waarde in haar sector.  Knowhow, ervaring en service vormen de fundamenten van ons bedrijf. Om onze positie in de Nederlandse markt verder te versterken, heeft Cladding Point een nauwe samenwerking met haar vooraanstaande Europese producenten. Dit voor Brucha en ons private label Business Line. Een totaalpakket aan sandwichpanelen met een hardschuim of minerale wol kern. Cladding Point is gericht op de Nederlandse markt, onze drijfveren zijn vakmanschap, innovatie, brandwerendheid en duurzaamheid. In een open interactie met architecten, ontwikkelaars, bouwbedrijven en verwerkers richten wij ons op de sectoren; logistiek en opslag, kantoor en bedrijfsgebouwen, koel-vries en food, automotive, onderwijs, retail en groothandel, agrarisch en de woningbouw.

1 Opgericht
1 Productielocaties
1 Projecten
1 Mln. geleverde m2

Onze missie


Door vast te houden aan onze speerpunten; knowhow, ervaring en service en door dagelijks te blijven innoveren, proberen wij voorop te lopen in de markt. Wij zijn voor u een kenniscentrum, staan graag voor u klaar en denken samen met u aan passende transparante oplossingen.

 

Onze ambitie


Samen met onze partners willen wij er zorg voor dragen dat de gebouweigenaar over 25 jaar nog steeds met een glimlach langs zijn of haar pand rijdt.
Dit kunnen we alleen realiseren door continue naar verbindingen en oplossingen te zoeken met oog voor elkaars belangen.

Onze kernwaarden


Kennisgedreven| Kennis is kracht
We zijn trots op onze Cladding Pointers, met de gedrevenheid hun knowhow dagelijks te vergroten en het serviceniveau daarmee te verhogen.

Relatiegericht| Transparant, duidelijk en accuraat
Door eerlijk, direct en snel te handelen zorgen we voor klantgerichte en doeltreffende oplossingen.

Het mooiste maak je samen


Zo luidt onze overtuiging. Wij geloven in een circulaire bouweconomie als nieuw economisch model. Alleen samen kunnen we grondstofketens sluiten, leefomgevingen creëren en hierdoor onze aarde ontzien. Dat is de zoektocht waar Cladding Point koploper in wil zijn.

MVO

Cladding Point wil een goede werkgever zijn, maar wil ook een positieve bijdrage leveren aan onze samenleving. Wij zijn zakenvriend van het KWF en steunen o.a. Stichting Dierenlot, Stichting Kinderdroomwens, Ice4life, Cultuurfondsen Stichting Denbi.

 

Eenvoud en Zekerheid

Eenvoud| Samen zijn we sterk
Elke Cladding Pointer is verantwoordelijk voor haar eigen vakgebied. Het is bij ons van essentieel belang deze verantwoordelijkheid gezamenlijk te bundelen met onze partners en collega’s. Dit maakt iedereen trots en alleen zo komen we samen tot het beste resultaat.

Zekerheid| Geen geheimen en risico
Wij gaan op een transparante manier om met onze partners en collega’s. We hebben zuivere bedoelingen en de wil om voor het beste te gaan. Zo kun je van elkaar op aan en hoef je nooit achterom te kijken.

Kiest u voor vooruitgang; dan kiest u voor Cladding Point.

 

Onze verantwoordelijkheid

Bij Cladding Point nemen we onze verantwoordelijkheid. Daarom werken we hard aan zaken die er echt toe doen. Door het gebruik van verantwoorde materialen in onze sandwichpanelen en het streven naar 100% circulair zijn. En hoe we werken met onze leveranciers? We zorgen er voor dat we een positieve impact hebben op iedereen waarmee we zaken doen, op basis van eerlijkheid en gelijkwaardigheid. We beseffen ons dat het niet gemakkelijk zal worden, maar wachten is geen optie. Zo bouwen we samen aan een betere toekomst.

Voor het klimaat
Voor het klimaat

Verantwoord ondernemen
Verantwoord ondernemen

Circulaire Bouweconomie
Circulaire Bouweconomie

Samen bouwen
Samen bouwen