Bouwaktua infrastructuur woningbouw en innovaties

Elke tijd kent winnaars en verliezers. De winnaars van deze tijd en de toekomst: warehouses,
datacenters, bouwmarkten, vrieshuizen en andere volumebouw die passen bij de huidige
commerciële trends. De gevelpanelen van Cladding Point excelleren in onder meer design,
brandwerendheid, isolerende eigenschappen en gecertificeerd hergebruik.

Inspiration 18 2019

In deze mooie zomereditie van de Inspiration treft u weer een aantal spectaculaire projecten. Onder andere Promic te Nederweert, een project waar onze BL sandwichpanelen zijn toegepast,  welke dit jaar genomineerd is voor de Architectuurprijs Weert en Nederweert. Ook kunt u alles lezen over de projecten Rab te Eemnes en Splinter te Amsterdam, mooie projecten door hun vormgeving, en toepassing van sandwichpanelen met een bijzondere coating en kleur. Kortom de moeite waard om snel deze nieuwe editie te gaan lezen.

Inspiration 17 2019

Brandwerendheid opnieuw gedefinieerd In de zomer van 2018 zijn de regels betreft brandwerendheid weer aangescherpt. Ook Clading Point doet er alles aan om aan deze nieuwe normen te voldoen. Wij verwachten  in Q2 2019 ons complete brandwerende concept te kunnen presenteren. Tevens kunt u in deze Inspiration alles lezen over project De Steltloper, een prachtige woontoren in Amsterdam en DPD te Eindhoven. Klik hier om de nieuwe Inspiration te downloaden.  

Inspiration 16 2018

Het Creëren van bewustwording De tijd dat de productie en leverantie van sandwichpanelen simpelweg door de prijs gestuurd werd, is voorbij. “De vraag naar grotere statische overspanningen, brandveiligheid en betere thermische prestaties maken van Cladding Point meer en meer een totaalpartner voor de bouw.” Gelukkig raken steeds meer opdrachtgevers overtuigd van het feit dat je beter kunt bouwen voor de levensduur, en liefst circulair, dan voor de laagste prijs. Cladding Point zal er, binnen haar mogelijkheden, alles aan doen om dit naar volle tevredenheid te volbrengen.  U kunt alles hierover lezen in onze nieuwste Inspiration nummer 16.  Tevens hebben we weer twee mooie projecten uitgelicht. We wensen u veel leesplezier.   

Inspiration 15 Zomer 2018

10 Jaar Cladding Point! Deze Inspiration Special staat geheel in het teken van Cladding Point. Een mooi stukje geschiedenis hoe we samen als team en met u als klant zover gekomen zijn. Uiteraard ook een uitgebreid item over onze mooie nieuwbouw in Elst waar u eindelijk onze showcase kunt komen bekijken en u kunt laten voorzien van gepast advies. We hopen u snel een keer te mogen ontvangen in onze nieuwe showroom.

Inspiration 14 Winter 2018

Cladding Point denkt vooruit met behulp van de vraagstukken van morgen. Omdat de bouwwereld van oudsher conservatief is, wordt vaak (te) laat ingezien dat verandering nodig is. Cladding Point denkt hierin met U mee, aangezien Innovatie een pijler is voor succes, succes voor u, voor nu en voor de toekomst.    

NEXTERIA® The next step in circularity

Cladding Point heeft een “partnerovereenkomst” getekend in samenwerking met NEXTERIA®.  We dragen het gedachtengoed van NEXTERIA® uit: staan voor duurzaamheid en willen bouwen voor een betere toekomst. In het kort: NEXTERIA® bouwt aan een betere leef- en werkomgeving. Het ontwikkelen van bedrijfshuisvesting vanuit een levenscyclusbenadering. Mooie ontwikkelingen want het moet en kan dus anders! Lees alles over circulaire bedrijfsbebouwing op de website van Nexteria®

Inspiration 13- Najaar 2017

In deze nieuwe Inspiration kunt u alles lezen over onze primeur: "sandwichpanelen met houtwolkern", hiermee is een enorme stap gemaakt in Duurzaamheid. Ook lichten wij u de nieuwe testresultaten toe betreft onze FX brandwerende sandwichpanelen, hiermee bieden wij u Zekerheid middels Eenvoud.  Tevens hebben we voor deze uitgave weer een aantal mooie projecten voor u geselecteerd zodat u ook met deze Inspiration weer veel nieuwe Inspiratie op kunt doen.    

Inspiration 12- Zomer 2017

          "Waar functioneel design ook mooi kan zijn" In deze extra dikke zomereditie treft u het mooie en futuristische project in Kalken-B waar u aan weerszijden van de E17 dit fantastische Total tankstation treft.   Ook de multifunctionele herbestemming van productielocatie Greenco wordt uitgebreid getoont. Tevens treft u een mooie  en uitgebreide presentatie van Van der Veen Trucks in Cortenstaal in Drachten en De Spieghel met onze Façade Select panelen In Obdam. Tenslotte kunt u alles lezen over over het Deltion college met heeeel veel tinten grijs............. Veel leesplezier met deze zomereditie. Inspiration 12- Zomer

Inspiration 11 – Winter 2017

Na 10 jaar is het dan zover! Onze "eigen nieuwbouw" gaat werkelijkheid worden. Vol trots hebben wij 3000m2 grond aangekocht op het bedrijven terrein te Elst in de Gemeente Overbetuwe. Het uitgangspunt is om een mooi, duurzaam en multifunctioneel bedrijfspand te kunnen plaatsten. In het pand komt een complete showroom waar u onze nieuwste innovaties kunt bekijken en ondenkbare inspiraties op kunt doen. Cladding Point biedt u hierin eindeloze mogelijkheden; "Bouwen doe je tenslotte samen" U kunt alles lezen over onze nieuwbouw in deze speciale uitgave van onze Inspiration 11 Winter 2017.

Inspiration 10 – Najaar 2016

INNOVATIES MET UITSTRALING

 Bij Cladding Point proberen we de permanente stroom innovaties op gang te houden. Dit gaat niet alleen over onze sandwichpanelen. Denk daarbij aan de upgrade van ons al bewezen brandwerende FX-concept. Wij verwachten begin volgend jaar het meest uitgebreide gamma te lanceren dat voldoet aan de nieuwste normeringen en eisen. Maar ook het doorontwikkelen in duurzaamheid en het uitbreiden van onze Premium producten, de huidige investeringen in onze organisatie en efficiëntere programmatuur, dragen daar zeker aan bij. Dit alles past in ons streven om nog dichter bij de klant te staan en beter te kunnen handelen naar aanleiding van uw wensen en behoeften.

Lees er alles over en meer in onze Inspiration 10 Najaar 2016.

Inspiration 9 – Zomer 2016

EEN NIEUW TIJDPERK IN INNOVATIE EN DESIGN! Natuurlijke materialen zoals cortenstaal, aluminium, koper en RVS gecombineerd met geraffineerde en intuÏtieve technologiën bepalen de weg die we met onze Premium producten ingeslagen. Lees alles hierover en meer in onze nieuwe Inspiration 9 Zomer 2016.