De oogstrelende kant.

Onze sandwichpanelen

Wij bieden u een state-of-the-art assortiment onderverdeeld in Brucha, Premium en ons private label Business Line. Onze sandwichpanelen (prefab producten) bestaan uit een stalen buiten- en binnenschil voorzien van een kernmateriaal van een isolerend PIR hardschuim of minerale wol. Het kernmateriaal is bepalend voor de thermische waarde, geluidsdichtheid en brandwerendheid.  Onze producten worden op maat geproduceerd en  zijn verkrijgbaar in een verdekte en/of zichtbare bevestiging en zijn horizontaal en verticaal toepasbaar  in verschillende profileringen, diktes, coatings en kleuren. Onze sandwichpanelen zijn zeer geschikt om snel te bouwen, zijn een goede economische keuze, scoren hoog op het gebied van duurzaamheid waarbij circulair bouwen ons uitgangspunt is.

De Business Line is het private label van Cladding Point. Een zeer uitgebreid assortiment gevel- en dak sandwichpanelen geproduceerd op diverse innovatieve productielocaties. Leverbaar in een (FX brandwerend) PIR hardschuim en/of een FX minerale wol kern. Ook hier is onze uitdaging een Circulaire Bouweconomie.

Produceert al bijna 75 jaar hoogwaardige isolatiematerialen voor industriële en commerciële gebouwen. Een volwaardig assortiment aan sandwichpanelen die haar kwaliteit al bewezen heeft. Door de vele mogelijkheden en combinaties een vanzelfsprekendheid in de markt.

Het Premium assortiment is een hoogwaardige lijn van exclusieve sandwichpanelen. Gebaseerd op de bewezen kwaliteit van de Business Line en Brucha producten. Hiermee is voor architecten en opdrachtgevers een unieke vormgeving beschikbaar binnen een praktisch- en betaalbaar gevelsysteem.

Het mooiste maak je samen

 Wij geloven in een circulaire bouweconomie als nieuw economisch model. Alleen samen kunnen we grondstofketens sluiten, leefomgevingen creëren en hierdoor onze aarde ontzien. Dat is de zoektocht waar Cladding Point koploper in wil zijn.

Zo luidt onze overtuiging

 

Recent bekeken producten

x Lijst wissen

De kracht van samenwerking

Cladding Point is ervan overtuigd dat uw ambitie en ons teamwork perfect samengaan. Wij adviseren de gehele keten van zand tot pand; altijd op maat van de verwachtingen en behoeften van onze klanten. Wij staan graag voor u klaar.

Team Cladding Point