Bouwen doe je samen

Cladding Point is een toonaangevende leverancier van duurzame  geïsoleerde sandwichpanelen voor gevel-en dak toepassingen. Of het nu gaat om (brandwerende) gevels en binnenwanden, koel-vries cellen, carrier sandwichpanelen & systemen of daken, er is een uitgebreide keuze voor een optimale en unieke invulling.

Cladding Point is niet alleen leverancier van deze producten, we gaan verder met onze dienstverlening en bieden uitgebreide ondersteuning aan onze partners. Logistieke planning, technische trainingen, berekeningen ten behoeve van overspanningen en paneel diktes en brandwerende  adviezen. Ook persoonlijke begeleiding bij het maken van juiste productkeuzes staat bij ons hoog in het vaandel.

Persoonlijke aandacht

Er zijn steeds meer mogelijkheden voor het maken van een mooie en duurzame gevel. Dat is goed nieuws, veel mogelijkheden en vrijheid voor uw ontwerp.  Dit betekent echter ook dat er meer keuzes gemaakt kunnen worden en hierbij  meer specifieke kennis van producten nodig is. Als Business Develop Manager  kom ik u graag adviseren bij het maken van deze keuzes. Welke specificaties zijn er benodigd en welk product uit ons assortiment geeft op die plek een optimale invulling aan uw ontwerp.

Als u inspiratie nodig heeft kan ik voorbeelden van gerealiseerde projecten laten zien of andere toepassingen van onze producten aangeven.  Vormgeving staat bij mij hoog in het vaandel maar daarnaast ben ik praktisch ingesteld.  Een oplossing moet wel haalbaar en veilig zijn.

Rob van den Kolk
Business Development Manager
+31 (0) 6 – 836 673 55