BETA-AR (KV) is een zichtbaar bevestigd hardschuim sandwichpaneel uit ons Business Line gamma met een standaard werkende breedte van 1150mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in 4 verschillende (exterieur) profileringen en 3 (interieur) profileringen en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. De afkorting KV staat voor KoelVries toepassing (zie labyrinth-aansluiting dikte 120-200mm). Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

BETA-AR (KV) FX is een zichtbaar bevestigd brandwerend hardschuim sandwichpaneel uit ons Business Line gamma met een standaard werkende breedte van 1150mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in 4 verschillende (exterieur) profileringen en 3 (interieur) profileringen en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. De afkorting KV staat voor KoelVries toepassing (zie labyrinth-aansluiting dikte 120-200mm). Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden
in Eenvoud en Zekerheid.

BETA-AR MW FX is een zichtbaar bevestigd brandwerend minerale wol sandwichpaneel uit ons Business Line gamma met een standaard werkende breedte van 1150mm.  Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in 4 verschillende (exterieur) profileringen en 3 (interieur) profileringen en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. De XL-versie is uitgevoerd met een hogere densiteit  voor betere statische eigenschappen. Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden
in Eenvoud en Zekerheid.

BETA-AR MW XL FX is een zichtbaar bevestigd brandwerend minerale wol sandwichpaneel uit ons Business Line gamma met een standaard werkende breedte van 1150mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in 4 verschillende (exterieur) profileringen en 3 (interieur) profileringen en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. De XL-versie is uitgevoerd met een hogere densiteit  voor betere statische eigenschappen. Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden
in Eenvoud en Zekerheid.

BETA-PR (KV) is een zichtbaar bevestigd hardschuim sandwichpaneel uit ons Business Line gamma met een standaard werkende breedte van 1150mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in 4 verschillende (exterieur) profileringen en 2 (interieur) profileringen en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. De afkorting KV staat voor KoelVries toepassing (zie labyrinth-aansluiting dikte 120-220mm). Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

BETA-PR (KV) FX is een zichtbaar bevestigd brandwerend hardschuim sandwichpaneel uit ons Business Line gamma met een standaard werkende breedte van 1150mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in
4 verschillende (exterieur) profileringen en 2 (interieur) profileringen en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. De afkorting KV staat voor KoelVries toepassing (zie labyrinth-aansluiting dikte 120-220mm). Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

 BETA-PR MW FX is een zichtbaar bevestigd brandwerend minerale wol sandwichpaneel uit ons Business Line gamma met een standaard werkende breedte van 1150mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in 4 verschillende (exterieur) profileringen en 2 (interieur) profileringen en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast.
Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

BETA (KV) is een zichtbaar bevestigd hardschuim sandwichpaneel uit ons Brucha gamma met een standaard werkende breedte van 1100mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in 6 verschillende (exterieur) profileringen en 2 (interieur) profileringen en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. De afkorting KV staat voor KoelVries toepassing (zie labyrinth-aansluiting dikte 100-250mm). Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

BETA KV FX is een zichtbaar bevestigd brandwerend hardschuim sandwichpaneel uit ons Brucha gamma met een standaard werkende breedte van 1100mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in 6 verschillende (exterieur) profileringen en 2 (interieur) profileringen en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. De afkorting KV staat voor KoelVries toepassing (zie labyrinth-aansluiting dikte 100-250mm). Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

BETA-MW FX is een zichtbaar bevestigd brandwerend minerale wol sandwichpaneel uit ons Brucha gamma met een standaard werkende breedte van 1100mm en op aanvraag leverbaar in 1000mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in 5 verschillende (exterieur) profileringen en 2 (interieur) profileringen, heeft een zichtbare bevestiging en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. 
Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.