PREMIUM ALPHA-AR FLAT is een verdekt bevestigd brandwerend hardschuim sandwichpaneel uit ons Business Line gamma met een standaard werkende breedte van 1000mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in een vlakke (exterieur) profilering en 3 (interieur) profileringen en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

PREMIUM ALPHA-AR CORTEN is een verdekt bevestigd brandwerend hardschuim sandwichpaneel uit ons Business Line gamma met een standaard werkende breedte van 1000mm.  Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in 2 verschillende (exterieur) profileringen en 3 (interieur) profileringen en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. Het exterieur is uitgevoerd met het prachtige cortenstaal.  Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

PREMIUM FAÇADE FLAT is een verdekt bevestigd brandwerend hardschuim sandwichpaneel uit ons Brucha gamma met een standaard werkende breedte van 1000mm en op aanvraag leverbaar in 900mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in een vlakke (exterieur) profilering en 2 (interieur) profileringen, heeft een verdekte bevestiging en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

PREMIUM FAÇADE FLAT MW is een verdekt bevestigd brandwerend minerale wol sandwichpaneel uit ons Brucha gamma met een standaard werkende breedte van 1100mm en op aanvraag leverbaar in 1000mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in een vlakke (exterieur) profilering en 2 (interieur) profileringen, heeft een verdekte bevestiging en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

PREMIUM FAÇADE Reflect is een verdekt bevestigd minerale wol sandwichpaneel uit ons Brucha gamma met een standaard werkende breedte van 1100mm en op aanvraag leverbaar in 1000mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in een RVS spiegeloptiek waarbij reliëf en structuur behouden blijven.Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in een 2 (exterieur) profileringen en 2 (interieur) profileringen, heeft een verdekte bevestiging en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie.
Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

PREMIUM FAÇADE SELECT is een verdekt bevestigd brandwerend hardschuim sandwichpaneel uit ons Brucha gamma met een standaard werkende breedte van 1000mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in maar liefst 19 profiel-combinatiemogelijkheden en 1 (interieur) profilering, heeft een verdekte bevestiging en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

PREMIUM FAÇADE CORTEN is een verdekt bevestigd brandwerend hardschuim sandwichpaneel uit ons Brucha gamma met een standaard werkende breedte van 1000mm en op aanvraag leverbaar in 900mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in 2 verschillende (exterieur) profileringen en 2 (interieur) profileringen, heeft een verdekte bevestiging en kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast. Het exterieur is uitgevoerd met het prachtige cortenstaal. Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.