DELTA-AR is een zichtbaar bevestigd hardschuim sandwichpaneel uit ons Business Line gamma met een standaard werkende breedte van 1000mm.  Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in een trapezium profilering (exterieur) en 3 (interieur) profileringen. Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

DELTA-AR FX is een zichtbaar bevestigd brandwerend hardschuim sandwichpaneel uit ons Business Line gamma met een standaard werkende breedte van 1000mm.  Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in een trapezium profilering (exterieur) en 3 (interieur) profileringen. Dit sandwichpaneel kan alleen als dak worden toegepast i.v.m. de brandwerendheid. Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

DELTA-AR MW FX is een zichtbaar bevestigd brandwerend minerale wol sandwichpaneel uit ons Business Line gamma met een standaard werkende breedte van 1005mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in een trapezium profilering (exterieur) en 3 (interieur) profileringen. Dit sandwichpaneel kan alleen als dak worden toegepast i.v.m. de brandwerendheid. Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

BETA-PR PD is een zichtbaar bevestigd PlatDak hardschuim sandwichpaneel uit ons Business Line gamma met een standaard werkende breedte van 1150mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in een box (exterieur) profileringen en 2 (interieur) profileringen.
Dit product is alleen geschikt voor verlijming/schroeven van dakbedekking. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

DELTA-GS is een zichtbaar bevestigd hardschuim sandwichpaneel uit ons Business Line gamma met een standaard werkende breedte van 1000mm.  Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in een trapezium profilering (exterieur) en 2 (interieur) profileringen.  Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

DELTA-GS FX is een zichtbaar bevestigd brandwerend hardschuim sandwichpaneel uit ons Business Line gamma met een standaard werkende breedte van 1000mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in een trapezium profilering (exterieur) en 2 (interieur) profileringen. Dit sandwichpaneel kan alleen als dak worden toegepast i.v.m. de brandwerendheid. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

DELTA+ MW FX is een zichtbaar bevestigd brandwerend minerale wol sandwichpaneel uit ons Brucha gamma met een standaard werkende breedte van 1000mm. Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in een trapezium profilering (exterieur) en 2 (interieur) profileringen en heeft een zichtbare bevestiging. Dit sandwichpaneel kan alleen als dak worden toegepast i.v.m. de brandwerendheid. Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.