EENVOUD EN ZEKERHEID

In verband met de nieuwe normering/wetgeving gaat er veel veranderen op het gebied van brand en is dit ook van toepassing voor elke leverancier van brandwerende sandwichpanelen.

Om deze nieuwe regelgeving weer duidelijk te kunnen weergeven en toe te passen op nieuwe projecten zijn wij momenteel drukdoende de regels/normen te interpreteren met Efectis voor onze nieuwe brandrapportages. Tot deze tijd geldt er een zogenaamde co-existentie termijn en is de oude rapportage nog geldig.

FX hardschuim heeft een aantal essentiële voordelen. Denk daarbij aan zeer gunstige isolatiewaarden, vochtongevoeligheid, duurzaamheid en drukvastheid. Daarnaast is het een lichtgewicht materiaal dat in de praktijk de nodige voordelen biedt. De FX-minerale wol sandwichpanelen zijn voorzien van een ‘onbrandbaar’ kernmateriaal, dat gedurende een lange tijd weerstand kan bieden tegen brand. Met name bij grote compartimenten, scheidingswanden en gebouwen in combinatie met een sprinklerinstallatie, zijn dit zeer geschikte producten.

Cladding Point is klaar voor de toekomst en biedt haar doelgroep waaronder architecten, bouwers, staalconstructie- en montagebedrijven en overheidsinstellingen diverse brandwerende oplossingen waarbij de Eenvoud en Zekerheid gewaarborgd blijft.

Raadpleeg voor de mogelijkheden/brandwerende adviezen onze technische en/of verkoopafdeling, brand@claddingpoint.nl . Vraagt u tevens gerust naar de voorwaarden van onze nieuw gecertificeerde producten.