Een nieuwe generatie  

Eenvoud en Zekerheid

[iva_bhrs_holidays_addon]
FX2 logo

Cladding Point zet nieuwe maatstaven. Een brandconcept dat voldoet aan brandveiligheid, design met hoogwaardige materialen en dat voldoet aan de meest recente Europese normen en eisen. Wij nemen brandwerendheid dan ook uitermate serieus en presenteren u de nieuwe brandresultaten van onze FX brandwerende sandwichpanelen. Een zeer breed en bijzonder gamma met de keuze uit een kern van FX hardschuim of een FX minerale wol. De in deze brochure weergegeven brandwerende FX sandwichpanelen zijn getest conform de normen EN1364-1 en het toepassingsgebied EN15254-5:2018.

Ons brandwerend FX gamma heeft zich de afgelopen jaren zeker bewezen door Eenvoud en Zekerheid. Door continu te blijven innoveren zorgen we ervoor dat onze voorsprong op het gebied van brandwerendheid behouden blijft. De resultaten van de brandtesten worden in de juiste Efectis rapportages vastgelegd. Deze kunt u vrijblijvend opvragen en gebruiken om aan te tonen dat uw product voldoet aan de gestelde normen en eisen.

Brucha logo
Brucha logo
BL logo
BTEA KV FX
BL ALPHA-AR FX
BL BETA MW FX

Wilt u meer weten over onze FX brandwerende sandwichpanelen?

Cladding Point is continue bezig met het verbeteren en testen van haar producten. Er komen op regelmatige basis nieuwe testresultaten bij.

Mocht de gewenste brandwerendheid met eventueel bijbehorende voorwaarden, die op uw op project van toepassingen is, niet zijn opgenomen in de handleiding, neem gerust dan gerust contact met onze technische afdeling voor de mogelijkheden en/of laatste stand van zaken. In veel gevallen kunnen wij u een passende oplossing bieden.