Voldoen aan de brandeis maar toch uw eigen unieke gevel met een Carrier sandwichpaneel.

Voldoen aan de brandeis maar toch uw eigen unieke gevel met een Carrier sandwichpaneel.

Steeds vaker zien we dat de architect, ontwerper of eigenaar een eigen handtekening aan zijn pand wil geven. Het sandwichpaneel dient dan als wind- en waterdichte schil, maar de afwerking gebeurt voor het sandwichpaneel langs middels een secundaire gevel. Cladding Point heeft diverse sandwichpanelen die als carrier kunnen worden ingezet. Het unieke is dat wij als enige leverancier nu ook een carrier sandwichpaneel hebben met ondersteunende brandtest, zonder afschroeven of kitten, met een EI 30! Deze mag in een verticale brandwerende overspanning van max 7.5 meter worden toegepast.

Cladding Point is UNIEK met de Premium Carrier gevelpaneel getest volgens de EN13501-2,  zelfs toepasbaar op de erfgrens!

Unieker én flexibeler kunnen we niet zijn.