Logo

Duurzame Sandwichpanelen

Cladding Point B.V.

Veldoven 6
6826 TT Arnhem

T:
F:
E:
+31 (0)26-365 0630
+31 (0)26-365 0631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze partners

Onze leveranciers van sandwichelementen behoren tot de meest vooraanstaande producenten in Europa. Hieronder treft u onze partners met een korte introductie.

 


Oostenrijkse kwaliteits producent van panelen. Produceert al sinds 1948 isolatie materialen. Inmiddels staat alweer de derde generatie Brucha aan het roer, een echt familie bedrijf. Brucha kent ons vakgebied door en door, dit omdat ze op de thuismarkt niet alleen leveren, maar ook monteren. Brucha werkt volgens het “dedicated line” principe, wat inhoudt dat ieder product op een daarvoor gebouwde productie lijn wordt geproduceerd. Hierdoor zijn ze flexibel met een focus op kwaliteit. 
Promotiefilm: Brucha 

 

 

Een nieuw gezicht in onze branche, maar wel met inmiddels 5 jaar ervaring op een Henneke productie lijn, werken alleen met kwaliteitsproducten zoals Tata Steel, ArcelorMittal en Bayer schuim. Zij verzorgen onze Business Line producten. De fabriek staat in de buurt van het prachtige Krakau (Polen).

Promotiefilm: Gór-Stal

 Een jonge producent van sandwichpanelen behoorde tot de NAV groep. Deze producten lenen zich, door hun prijs/kwaliteit verhouding uitstekend voor de onderkant en de bovenkant van de markt.

 

 

 

Ook lokaal werken we samen met een aantal erkende partners. Om u de beste totaaloplossing te bieden, zoeken wij samenwerking met partners die nauw op onze dienstverlening en kwaliteitsnormen aansluiten.

 logos partners 2015