Wij zijn Cladding Point, een totaalleverancier van sandwichpanelen.
Gericht op de Nederlandse markt en inmiddels bijna 15 jaar actief. Een onafhankelijke leverancier die producten toepast van diverse vooraanstaande Europese fabrikanten. Sandwichpanelen met een (brandwerende) schuim of steenwol vulling, wand- en dakpanelen, ons gamma biedt u altijd een juiste oplossing. Kiest u voor onze Premium sandwichpanelen zet u een kers op de taart.
In alle segmenten van de markt staan wij ons mannetje. Gaat het om agrarisch, woningbouw, utiliteitsbouw, scholen, auto showrooms of grote distributiecentra, wij kunnen het aan. Samenwerken zit in ons DNA. Samen met onze partners willen wij er voor zorgen dat de bouwheer over 25 jaar nog steeds met een glimlach langs zijn of haar pand rijdt.

De rode draad is: Eenvoud en Zekerheid.
Eenvoud in het voortraject bij de architect, Eenvoud in de keuze van het materiaal maar ook in het gebruik van het product. Dit doen we door deskundig advies van onze teamleden en juiste en eerlijke informatie waarbij ontwerpflexibiliteit u niet in de weg hoeft te staan. Zekerheid voor u als klant door de allerbeste technische expertise op gebied van statica, bouwfysica en brandwerendheid. Maar ook de meest accurate documentatie, productgegevens, productsamples en certificeringen.
Daarnaast denken wij ook aan de toekomst van ons en onze kinderen. Zo richten wij ons op circulariteit en zijn we de eerste leverancier met een terugname garantie van onze sandwichpanelen. We zijn volledig Cradle2Cradle en richten op circulair bouwen.

Door ons vast te houden aan al deze speerpunten en dagelijks te blijven innoveren, proberen wij voorop te lopen in de markt. Wij zijn voor u een kenniscentrum, staan graag voor u klaar en denken samen met u aan passende oplossingen in de bouwwereld.

Denkt u aan sandwichpanelen, denkt u aan Cladding Point.

Graag stellen wij aan u voor……..
Ons Business Development Team!
Persoonlijke begeleiding bij het maken van juiste productkeuzes staat bij ons hoog in het vaandel. Er zijn steeds meer mogelijkheden voor het maken van een mooie en circulaire gevel. Dat is goed nieuws, veel mogelijkheden en vrijheid voor uw ontwerp. Dit betekent echter ook dat er meer keuzes gemaakt kunnen worden en hierbij steeds meer specifieke kennis van producten nodig is, dit geldt zeker voor de architect en de (ontwikkelende) aannemer. Met steeds meer regelmaat krijgen wij de vraag naar praktische en technische invullingen voor een project, waarin Rob en Alwin u graag adviseren.

Voor onze architecten komt Rob van den Kolk u graag adviseren bij het maken van deze keuzes.
Voor de (ontwikkelende) aannemer staat Alwin Verdult graag voor u klaar.
Heeft u een vraag of wilt u een keer vrijblijvend kennis maken, neem gerust contact met ons op.

Rob van den Kolk (architecten)
06- 836 673 55
rob@claddingpoint.nl

Alwin Verdult (aannemers)
06-514 85 805
alwin@claddingpoint.nl