Wij zijn Cladding Point, een totaalleverancier van sandwichpanelen.
Gericht op de Nederlandse markt en inmiddels bijna 15 jaar actief. Een onafhankelijke leverancier die producten toepast van diverse vooraanstaande Europese fabrikanten. Sandwichpanelen met een (brandwerende) schuim of steenwol vulling, wand- en dakpanelen, ons gamma biedt u altijd een juiste oplossing. Kiest u voor onze Premium sandwichpanelen zet u een kers op de taart.
In alle segmenten van de markt staan wij ons mannetje. Gaat het om agrarisch, woningbouw, utiliteitsbouw, scholen, auto showrooms of grote distributiecentra, wij kunnen het aan. Samenwerken zit in ons DNA. Samen met onze partners willen wij er voor zorgen dat de bouwheer over 25 jaar nog steeds met een glimlach langs zijn of haar pand rijdt.

De rode draad is: Eenvoud en Zekerheid.
Eenvoud in het voortraject bij de architect, Eenvoud in de keuze van het materiaal maar ook in het gebruik van het product. Dit doen we door deskundig advies van onze teamleden en juiste en eerlijke informatie waarbij ontwerpflexibiliteit u niet in de weg hoeft te staan. Zekerheid voor u als klant door de allerbeste technische expertise op gebied van statica, bouwfysica en brandwerendheid. Maar ook de meest accurate documentatie, productgegevens, productsamples en certificeringen.
Daarnaast denken wij ook aan de toekomst van ons en onze kinderen. Zo richten wij ons op circulariteit en zijn we de eerste leverancier met een terugname garantie van onze sandwichpanelen. We zijn volledig Cradle2Cradle en richten op circulair bouwen.

Door ons vast te houden aan al deze speerpunten en dagelijks te blijven innoveren, proberen wij voorop te lopen in de markt. Wij zijn voor u een kenniscentrum, staan graag voor u klaar en denken samen met u aan passende oplossingen in de bouwwereld.

Denkt u aan sandwichpanelen, denkt u aan Cladding Point.

Even voorstellen:
Vanaf 1 januari jl. is Martijn Scholten als Business Development Manager in dienst getreden bij Cladding Point. Martijn zal vanaf heden aannemers en architecten, die sandwichpanelen toepassen in de bouw, van advies voorzien. Cladding Point heet Martijn van harte welkom en wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie!

Wilt u persoonlijk kennis maken met Martijn of heeft u vragen over sandwichpanelen, mail of bel: martijn@claddingpoint.nl of 06 829 629 32.