Inspiration 13- Najaar 2017

In deze nieuwe Inspiration kunt u alles lezen over onze primeur: “sandwichpanelen met houtwolkern”, hiermee is een enorme stap gemaakt in Duurzaamheid. Ook lichten wij u de nieuwe testresultaten toe betreft onze FX brandwerende sandwichpanelen, hiermee bieden wij u Zekerheid middels Eenvoud. 

Tevens hebben we voor deze uitgave weer een aantal mooie projecten voor u geselecteerd zodat u ook met deze Inspiration weer veel nieuwe Inspiratie op kunt doen.

 

 

Inspiration 12- Zomer 2017

         

“Waar functioneel design ook mooi kan zijn”

In deze extra dikke zomereditie treft u het mooie en futuristische project in Kalken-B waar u aan weerszijden van de E17 dit fantastische Total tankstation treft.   Ook de multifunctionele herbestemming van productielocatie Greenco wordt uitgebreid getoont. Tevens treft u een mooie  en uitgebreide presentatie van Van der Veen Trucks in Cortenstaal in Drachten en De Spieghel met onze Façade Select panelen In Obdam. Tenslotte kunt u alles lezen over over het Deltion college met heeeel veel tinten grijs…………. Veel leesplezier met deze zomereditie. Inspiration 12- Zomer

Inspiration 11 – Winter 2017

Na 10 jaar is het dan zover! Onze “eigen nieuwbouw” gaat werkelijkheid worden.

Vol trots hebben wij 3000m2 grond aangekocht op het bedrijven terrein te Elst in de Gemeente Overbetuwe. Het uitgangspunt is om een mooi, duurzaam en multifunctioneel bedrijfspand te kunnen plaatsten.
In het pand komt een complete showroom waar u onze nieuwste innovaties kunt bekijken en ondenkbare inspiraties op kunt doen. Cladding Point biedt u hierin eindeloze mogelijkheden; “Bouwen doe je tenslotte samen”

U kunt alles lezen over onze nieuwbouw in deze speciale uitgave van onze Inspiration 11 Winter 2017.

Inspiration 10 – Najaar 2016

INNOVATIES MET UITSTRALING

 Bij Cladding Point proberen we de permanente stroom innovaties op gang te houden. Dit gaat niet alleen over onze sandwichpanelen. Denk daarbij aan de upgrade van ons al bewezen brandwerende FX-concept. Wij verwachten begin volgend jaar het meest uitgebreide gamma te lanceren dat voldoet aan de nieuwste normeringen en eisen. Maar ook het doorontwikkelen in duurzaamheid en het uitbreiden van onze Premium producten, de huidige investeringen in onze organisatie en efficiëntere programmatuur, dragen daar zeker aan bij. Dit alles past in ons streven om nog dichter bij de klant te staan en beter te kunnen handelen naar aanleiding van uw wensen en behoeften.

Lees er alles over en meer in onze Inspiration 10 Najaar 2016.

Inspiration 9 – Zomer 2016

EEN NIEUW TIJDPERK IN INNOVATIE EN DESIGN!

Natuurlijke materialen zoals cortenstaal, aluminium, koper en RVS gecombineerd met geraffineerde en intuÏtieve technologiën bepalen de weg die we met onze Premium producten ingeslagen.

Lees alles hierover en meer in onze nieuwe Inspiration 9 Zomer 2016.