Logo

Duurzame Sandwichpanelen

Cladding Point B.V.

Veldoven 6
6826 TT Arnhem

T:
F:
E:
+31 (0)26-365 0630
+31 (0)26-365 0631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO is de standaard voor ondernemen (People, Planet, Profit), maar vaak ook niet meer dan een loze kreet. En loze kreten passen niet bij Cladding Point. Wij voelen ons verantwoordelijk voor een betere leefomgeving en willen onze verantwoordelijkheid daarin ook dan ook zeker nemen.

MVO is ook klimaatneutraal bouwen! Voor Cladding Point een zeer belangrijk facet van de ondernemingsstrategie: het reduceren van CO2 producten en ontwikkeling van alternatieve concepten via milieubesparende productiemethoden tot volledig recyclebare producten. Niet alleen onze producten maar ook duurzaamheid is volledig geïntegreerd bij ons en onze leveranciers. Zo produceert Brucha volledig zelfstandig op biogas dat verwekt wordt bij verbranding van lokaal agrarisch afval.

Voor meer informatie over duurzaamheid klik hier

Natuurlijk steunen we ook veel grote goede doelen. Zij doen eigenlijk al jaren aan het nu populaire ‘Crowd Funding’: vele kleine beetjes zorgen uiteindelijk voor een groot bedrag. Maar wij gaan verder dan dat. Waar wij ook een belangrijke bijdrage aan leveren zijn kleine, meestal persoonlijke initiatieven waar de initiatiefnemer zelf de leiding heeft en ziel en zaligheid in stopt. Deze persoonlijke toewijding en inzet spreekt ons zeer aan en proberen wij dan ook te ondersteunen. Op financieel, materieel en immaterieel gebied.

Deze initiatieven vinden plaats op diverse terreinen. Mensen, dieren en cultureel erfgoed: alles en iedereen heeft recht op een mooie of betere toekomst.. Natuurlijk is ook uw steun hier van harte welkom.

Wij ondersteunen onder meer:

kwf