Logo

Duurzame Sandwichpanelen

Vragen over logistiek?

Heeft u vragen of opmerkingen over leveringen, levertijden en/of leverdata, dan kunt u tijdens kantooruren rechtstreeks contact opnemen met de heer
Jan Roelofs van onze logistieke afdeling.

T:
F:
E:
+31 (0)26-365 0634
+31 (0)26-365 0631
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In spoedgevallen kunt u bellen op zijn gsm: +31 (0)6- 388 22 722

treinweb 

Los- en opslaginstructies

pdf

VERANTWOORD TRANSPORTEREN

In alle facetten van onze dienstverlening speelt duurzaamheid een uitermate belangrijke rol. Zo heeft onze transporteur Neele Logistics het felbegeerde ‘Lean and Green’-label en rijdt alleen nog met de modernste Euro 5 en 6 vrachtwagens. Dit label ontvingen zij voor de toezegging om de CO2-uitstoot met minimaal 20% te reduceren binnen 5 jaar. Zo zetten ze kracht bij het fenomeen “duurzaamheid” in de logistiek. In 2013 zal Neele Logistics een vermindering van minimaal 20% CO2-uitstoot gerealiseerd hebben over al haar transportactiviteiten. Dit betreft zowel het transport naar de magazijnen en bouwplaatsen als het transport binnen Europa. Ook met transporteur LKW Walter transporteren wij verantwoord. Vanuit onze hofleverancier Brucha Oostenrijk leveren zij inmiddels 50% via het spoor. Dit levert ook een enorme CO2-reductie op.

Vrijwel dagelijks transporteren wij verantwoord vanuit onze productie units in de verschillende Europese landen. Alle transporten worden gepland en gecoördineerd vanuit de thuisbasis in Arnhem. Logistiek is een van de belangrijkste zaken binnen onze organisatie. Wij doen er dan ook alles aan om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Cladding Point importeert haar sandwichpanelen uit Oostenrijk, Polen, Spanje en Italië. Daarbij is goede communicatie hét sleutelwoord.

LKW Walter Neele Lean and Green