Logo

Duurzame Sandwichpanelen

Innovaties

 

 
 

Bouwen met SkeLLet doet onmiddellijk denken aan bouwen met het wereldberoemde “Meccano”. Met één uniek profiel en een aantal doordachte verbindingsstukken, kunnen stalen constructies gebouwd worden voor meerdere toepassingen. Door zijn eenvoud in gebruik geeft SkeLLet u het gevoel bezig te zijn met speelgoed. Het verschil met Meccano is echter dat met het “SkeLLet” kwalitatief stalen constructies kunnen gebouwd worden.

www.skellet.com
Stone Unit is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich specialiseert in de woningbouw.
Door gebruik te maken van nieuwe technologieën en een optimale automatisering biedt Stone Unit een goedkoop alternatief aan op de woningmarkt.

www.stone-unit.com
Fech-Benelux levert als onderdeel van Primoclad B.V. het zeer innovatieve gepatenteerde en 100% geïsoleerde Fech-Jet-System® raam- en deurkozijn in aluminium en kunststof (hybride) uitvoering voor vrijwel alle afmetingen en vormen die in de ontwerpfase bedacht worden door de architect, opdrachtgever, aannemer of montagebedrijf. 

Het Fech-Jet-System® raam- en deurkozijn is speciaal ontworpen voor toepassing in een sandwichpanelen gevel of scheidingswand zonder dat er achterliggende constructies, stelkozijnen en zetwerken nodig zijn voor de montage en afwerking van de raam en deur kozijnen. 

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website of onderstaande pdf brochure

 

 brochure Fech

www.fech-benelux.nl