Logo

Duurzame Sandwichpanelen

Support

Voor de levering, het laden en lossen, de verwerking, reiniging en onderhoud, etc. van de producten van Cladding Point gelden een aantal regels en voorschriften. In het rechtermenu vindt daarover de nodige documentatie. In dit menu kunt u ook terecht indien u wilt weten welke garanties er gelden en wat u moet doen indien er klachten zijn.

 

Certificering (klik voor meer informatie)

Logo EPAQDe EPAQ - European Quality Assurance Association for Panels and Profiles - werd in 2003 opgericht om de kwaliteit van de metalen profielen en sandwichpanelen voor fabrikanten, die voorstander zijn van producten met een goede kwaliteit, veilig te stellen.
Logo FMFM is eigenlijk een wereldwijd opererende verzekeringsmaatschappij. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van verzekerings- en schadepreventiediensten. De filosofie van FM is dat voorkomen altijd beter is dan genezen.
Logo LPCBLPCB (Loss Prevention Certification Board) is een certificatie-instelling op het gebied van brandbeveiliging en criminaliteits-preventie. LPCB is eveneens vertegenwoordigd in Nederland en is onderdeel van het Britse LPCB, een afdeling van BRE Global, dat weer onderdeel is van de BRE Group, die op haar buurt weer eigendom is van BRE Trust, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.
Logo CEDe CE-markering geeft aan dat producten overal in Europa volgens dezelfde normen (methoden) zijn getest. Hierdoor worden producten uit verschillende landen met elkaar vergelijkbaar, waardoor handelsbelemmeringen worden weggenomen. De CE-markering bestaat al geruime tijd voor verschillende producten en is sinds kort ook beschikbaar voor sandwichpanelen.
Logo ZulassungIeder land stelt zijn eigen eisen aan de bouw, in Nederland hebben we het “Bouwbesluit”, in Duitsland dient een ieder je te voldoen aan de zogenaamde “Zulassung”.

Bestelformulieren


Blue
xlsx
Blue FX
xlsx
MW
xlsx
BL
xlsx

Conversietabel


pdf

Profileringen Brucha


pdf

Thermische Isolatie en Daken

 

pdf

Leveringsvoorwaarden


pdf

Algemene technische informatie


pdf

Los- en Opslaginstructies


pdf

Coatings


pdf

Kleurenspectrum


pdf
pdf

Reiniging & onderhoud


pdf

Kwaliteit


pdf

Garantie


pdf

Klachtenprocedure


pdf

Verwerkingsvoorschriften


pdf