EENVOUD EN ZEKERHEID

Met trots presenteren wij u de nieuwe, unieke testresultaten van onze FX brandwerende sandwichpanelen.Een zeer breed en bijzonder scala aan brandwerende sandwichpanelen met een keuze uit een FX hardschuimen/of een FX minerale wol kern.

Ons brandwerend FX gamma heeft zich de afgelopen jaren zeker bewezen. De nieuwe testresultaten zorgen ervoor dat wij onze voorsprong op het gebied van brandwerendheid weten te behouden. Met een EI30-EI60 voor FX hardschuim en een EI30-EI240 voor de FX minerale wol producten. Door onder andere intelligente aansluitingen is afschroeven van de naadaansluiting van de sandwichpanelen niet noodzakelijk. De producten zijn geclassificeerd volgens de Europese brandklasse B-s2-d0 en op aanvraag (B-s1-d0)voor ons FX hardschuim en A2-s1-d0 voor de FX Minerale wol, classificatie volgens de EN 13501-2. Onze productenzijn getest bij testinstituten die zijn aangesloten bij de EGOLF, denk hierbij aan Efectis en FIRES. Dit alles volgens denieuwste normen en eisen (EN 1364-1, NEN 6069 en EN 15254-5).

FX hardschuim heeft een aantal essentiële voordelen. Denk daarbij aan zeer gunstige isolatiewaarden, vochtongevoeligheid, duurzaamheid en drukvastheid. Daarnaast is het een lichtgewicht materiaal dat in de praktijk de nodige voordelen biedt. De FX-minerale wol sandwichpanelen zijn voorzien van een ‘onbrandbaar’ kernmateriaal, dat gedurende een lange tijd weerstand kan bieden tegen brand. Met name bij grote compartimenten, scheidingswanden en gebouwen in combinatie met een sprinklerinstallatie, zijn dit zeer geschikte producten.

Cladding Point is klaar voor de toekomst en biedt haar doelgroep waaronder architecten, bouwers, staalconstructie- en montagebedrijven en overheidsinstellingen diverse brandwerende oplossingen waarbij de Eenvoud en Zekerheid gewaarborgd blijft.

Raadpleeg voor de mogelijkheden/brandwerende adviezen onze technische en/of verkoopafdeling, brand@claddingpoint.nl . Vraagt u tevens gerust naar de voorwaarden van onze nieuw gecertificeerde producten.