Bouwen doe je samen

Cladding Point is een toonaangevende leverancier van duurzame  geïsoleerde sandwichpanelen voor gevel-en dak toepassingen. Of het nu gaat om (brandwerende) gevels en binnenwanden, koel-vries cellen, carrier sandwichpanelen & systemen of daken, er is een uitgebreide keuze voor een optimale en unieke invulling.

Cladding Point is niet alleen leverancier van deze producten, we gaan verder met onze dienstverlening en bieden uitgebreide ondersteuning aan onze partners. Logistieke planning, technische trainingen, berekeningen ten behoeve van overspanningen en paneel diktes en brandwerende  adviezen. Ook persoonlijke begeleiding bij het maken van juiste productkeuzes staan bij ons hoog in het vaandel.

Premium producten

De uitzonderlijke mogelijkheden van de Premium façades zijn een bron van inspiratie om tot schitterende gebouwen te komen met een eigen identiteit. Unieke materialen zoals Cortenstaal, RVS, Koper en glas of individuele kleuren en texturen van Voestalpine en Euramax geven een nagenoeg onbeperkte ontwerpvrijheid.

Duurzaamheid

Niet alleen duurzaam op het vlak van kwaliteit en garanties maar meer nog in de breedste zin  van het woord. In een moderne wereld wil je op een verantwoorde manier bouwen en omgaan met de wereld. Daarom worden veel van onze producten in BREEAM projecten toegepast. In sommige gevallen zijn zelfs extra punten te verkrijgen middels de uitgekiende productie- en transport wijze.

Persoonlijke aandacht

Er zijn steeds meer mogelijkheden voor het maken van een mooie en duurzame gevel. Dat is goed nieuws, veel mogelijkheden en vrijheid voor uw ontwerp.  Dit betekent echter ook dat er meer keuzes gemaakt kunnen worden en hierbij  meer specifieke kennis van producten nodig is. Als Business Develop Manager  kom ik u graag adviseren bij het maken van deze keuzes. Welke specificaties zijn er benodigd en welk product uit ons assortiment geeft op die plek een optimale invulling aan uw ontwerp.

Als u inspiratie nodig heeft kan ik voorbeelden van gerealiseerde projecten laten zien of andere toepassingen van onze producten aangeven.  Vormgeving staat bij mij hoog in het vaandel maar daarnaast ben ik praktisch ingesteld.  Een oplossing moet wel haalbaar en veilig zijn.

Met vriendelijke groet,

Business Development Manager
Rob van den Kolk

Mob: +31683667355